II Canicross del Garraf 2014

Canicross al costat de la platja de Vilanova i la Geltrú ! Canicross que ja varem participar l'any passat amb un record agri-dulce per les bones sensacions en senders i el no voler corre del Jan per el tram de "pedruscus característics de les cosetes del Garraf", aquest any i tornem per desvadllar si va ser només un mal dia o es que al Jan no li agrada gens correr per aquest terreny, som-hi !

Com és costum arribem amb el temps enganxat el cul per recollir dorsal, pasar control veterinari, fer canvi de vestuari canicrosser i fer alguna zancada per un mini-escalfament. Trobo el Jan bastant animat i amb ganes de tirar, o almenys per la sorra de la platja era així jeje

Anem tirant cap a la sortida que està on "Jesucrist va perdre l'espardenya", i ens col·loquem en el nostre grup de sortida, aquest cop el seniors masculí surten 2 min avanç que la resta de categories i jo vaig amb el nuevo plan de salida fixat entre cella i cella. Quan ens toca entrar en el calaix, em col·loco pel mig del grup, controlant els gossos que tinc pel costat i aixecant el Jan de les dues potes davanteres, única manera de mantenir-lo algo """""""""""relaxat"""""""""", de moment sembla que el tema funciona i quan donen el toc de sortida el Jan surt escopetejat, no sense mantenir el tir ben agafat amb la boca (cosa que encara ens queda molt camí per solucionar.. xD) fins que capta la idea que s'ha de corre sense agafar el tir  jeje passem el primer tramet de sortida en peloton, adelantan a uns, d'altres ja s'han escapat fa estona i arribem a un trocet d'asfalt en que el Jan fa un repentí parón... uhmmm pos nose ben bé que li ha pasat ! Veiem a la Lali que s'enva amb la Vodka tota feliç i el Jan li torna a donar per tirar. Aquest cop posa la directe i servidora intenta no molestar el seu ritme jeje
Pasem trams de parcs i jardins diversos de Vilanova fins enganxar el primer tram de sota bosc en mini-pendent i continuarem per els senders en baixada ràpids que li agraden al Jan ! Pel camí demanem pas, pas pas ! Molt contenta amb el Jan, esta fent un bon carrerón !! I... UPS ! ara una baixada pedruscosa... ara una pujada... un altre baixa de 3/4 del mateix i una aaaaaltre "pujadeta" ... el Jan activa el fre de mà i a partir d'aquí corre més me mare que el Janet, que ja és dir jeje

Comença un llarg i pesat tram pedregós, crec que algo més llarg que l'any passat, que el Jan ni tan sols s'esforça per corre, no li agrada el terreny i pobret em va seguint com pot, jo afluixo tan com puc el meu ritme de corre... dic corre perquè caminant hauria anat a la mateixa velocitat jeje Però ellés qui mana i si no li agrada no serè jo qui li obligui ! Pel camí ens creuem amb un noi i el seu jackrussel que es manté ben assentadet al boral del sender... un altre que no té gens de ganes de corre ! jeje En mini-trams de terra i algun bassal que ens tropem, el Jan fa l'engany de corre però li trenca ràpid les esperances ja que els pedrolos estan per tot arreu !

Finalment arribem arran de costa, últim tramet final en que arribem en tram cimentat, i asfaltat (per fi, mai juraria que el Jan li agrades tan corre per asfalt jaja), última traca final que el Jan deixa anar amb tota la seva alegria de poder correr més o menys amb pau per els seus coixinets i entrem a meta fent un bon sprint !

Canicross patètic en que fa a velocitat, però ni molt menys m'enfado amb el Jan, el contrari ! Li dono les gràcies per seguir-me en la meva absurda tossudés d'acabar la cursa si o si, quan bé podria haver parat a mig camí i dir que corri un altre.... el que han de soportor els pobres gossos !! jeje En definitiva, per la temporada que ve em plantejaré seriament no realitzar aquest circuit, ja que perquè el Jan o pasi malament i jo patint pel camí no val la pena !

Ens anem a canviar al cotxe, anem en busca de la nostre botifarra amb pa i beguda, esperem l'entrega de premis i el sorteig i... se fini lo canicross del Garraf !

En la box el Jan fa una gran vomitada de mocs i sang que no fa molt bona espina i ens espera per endavant una setmana d'arròs i pollastre bullit amb una forta gastrointeritis del Jan ! A recuperar-se per la pròxima que toca en terres Berguedanes amb un alt sabor de boca ! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario