Canicross 9 Pins de Tiana 2015

15 de Febrer, toca cursa! Millor dir, toca canicross! Jan a treballar jeje Un altre canicross benefic que ens apuntem, aquest cop a Tiana i a favor dels animals de la protectora ABAM i APROPA'T, i amb una distància de 9,2km, maca per ser una canicross! jeje

Ens dirigim cap a Tiana, en ple funcionament del meu cervell em ve el cap que és zona ... ciclista!! Molt bé Núria, hi podies haver pensat avanç en aquest "petit" detall, ja sabeu tots els problemes que té el Jan amb el ciclistes (buenu, amb tot en general jeje), així que de camí vaig canviant el xip de com pendrem el canicross: intentar no matar-me ni que prengui mal ningú (això ho faig sempre, però en algunes i paro més atenció que d'altres xD).

Arribem amb el temps enganxat el cul per variar, anem a pel dorsal, passar el control veterinari, ens trobem a gent, i ens col·loquem mitjanament tranquils a un costadet del parc on hi han els xiringuitos. Ens col·loquem tot el material, tranquilitzem el Jan perquè servidora no surti volant i ja ens comencen a cridar a la línia de sortida! Ens adrecem al final de tot del calaix i deixem passar a tothom, quan de cop veig un grup de gent i gossos amb cara de ser novell o simplement que van a fer el circuit caminant i... amb nens, meeec, el meu truquillo de quedar-me pel darrera s'enva pels terres, ja que nens+Jan histèric no es bona combinació, m'adelanto cap al mig del calaix on i trobo un lloc "algo" ampli i còmode i allà i plantem el cul.

Segons previs a la sortida, el Jan bordant i ja pujant-se per les parets... i paaaaaaaam!! A corre! Com sempre ell ben agafat al tir vagi a ser que em perdi per la sortida... gràcies Jan, tirem uns metres endavant i ens col·loquem a la dreta per deixar passar a la gent. Vinga Janet, calma, concentrat que ara ja estàs sol i a tirar... allà que va! Tot encabritat a perseguir als corredors que s'ens havien escapat! Deixeu pas que anem! Hola Anna! Hola Laia! Hola.. ja frena Jan que ve pujadeta! 


Anem tirant per la pista que ja comença a fer pendent, i la temperatura va pujant per moments, juntament amb la xafugor, fa que la resta de km's siguin xino-xano, el Jan ja se li ha anat tot la bigorositat i per fi s'ha entarat que fa calor xD Ens quedem amb la Laia i la Shiva que van tirant cap amunt i comencem el corriol de pujada pronunciadeta i amb ziga-zaga, una altre noia passa per allà al mig i formem un grupet de 4-5 equips que no deixarem fins casi al final de la cursa.

A ritme de Jan ofegat anem tirant cap amunt fins ja empendre la pista, que oh! continua pujant, i sorpresa, a davant una paret vertical preciosa, curteta, però d'aquelles que maten jeje, acabem la "pujadeta" i sembla que al Jan li dona per trotar una mica fins arribar a un control (tot pleee de ciclistes, per sort parats) que ens desvien a l'esquerra, comença la baixada! I el km més llarg de la meva vida! Nosaltres baixem, però no paren de pujar ciclistes, en grup o solitaris, i tal com pugen també algun que ve de baixada, horrorós! La Shiva amb la Laia, el noi del Collie i el del Weimar ja s'han escapat cap endavant, i no es d'extranyar ja que nosaltres ens anem parant cada dos per tres per deixar passar els ciclistes, donat que en baixada+corrent+Jan contra ciclistes, és hòstia assegurada. Quin remei, anem fent pit-stops.. perdo el compte, pel mig ens aturem a l'avitullament, que aprofito per dutxar al Jan de d'alt a baix i continuem baixant, per sort el nivell de circulació ciclista a disminuit i podem agafar una mica de ritme.

Poc avanç de tornar a atrapar el "nostre" grup, entrem en un senderó ràpid (per fi!), pel camí ens fem una mica de lio amb els tirs amb la Laia, ara el Jan adelanta pero quan esta davant para... bueno lo que tenen els senders jaja Acabem el sender nose ni com, i ara si ja ens adelantem a la Laia i aconseguim atrapar al noi del Collie (o la, ara nose jeje) i anem amb ells un bon tram de pista de baixada, fins que arriba pendent més pronunciada i allà el Jan diu que a poc a poc i bona lletra xD Perdem la Collie, i ens ajuntem amb el noi del Weimar on aquest va tot feliç, més pendent d'altres coses que de corre en si, pero fa cara de passar-s'ho d'allò més bé! jaja

Passem un petit corriol de pujada i de seguida emprenem ja l'últim tram de pista que coincideix amb el principi, sembla que al Jan li sona allò i que si continua arribarà al cotxe o ves a saber xD, i decideix tirar inesperadament, jo que li segueixo al joc, només faltaria, encara que tregui el fetge per la boca xD Rodagem el cementiri per l'esquerra i a davant i veig la noia que havia passat al principi, ara Jan tocaria fer l'sprint del principi jaja, però no, es veu que no cal arribar corrents segons ell jaja, arribem a l'asfalt i ja últims metres fins a l'arc! Finalment, es digne anar una mica al trot per no quedar malament i fer veure que ell a corregut tot el circuit i creuem la meta! Se fini!


De cap a les galledes d'aigua, ben moll i a beure en petits perìodes perquè no li senti malament. Apa Jan, un altre canicross a les potes ! Quina llàstima de la xafugor i els ciclistes, sino ens ho haguessim passat encara més bé!

Ens canviem a la furgoneta i anem a xafardejar els gossos en adopció, la demostració d'agility i rescat, i provem una mica el circuit d'agility. Veiem que l'entrega de premis està tardant, i decidim marxar cap a casa a per una bona dutxa!

Sembla que la temporada de canicross li queden 2 telediarios, almenys per nosaltres, la calor ja treu el cap per la finestre i nosaltres ens retirarem fins la temporada que ve, tot i que potser cau algun canicross curtet avanç d'abandonar del tot.


No hay comentarios:

Publicar un comentario